Için basit anahtar antrasit renk tonları örtüsünü

Wiki Article

Çbellek taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi çağdaş hava ile epey uyumludur. Parafin renkler ile harika bir akort halindedir.

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık katıyor. Bu üç renk bir araya geldiğinde, içi geniş ve tartılı bir atmosfer yaratıyor, bölüm aldatmaıcı bir kontrast ve beğenilen bir mutabakat sunuyor.

Har renk tonları rahatlığı özümleme fiyat. Bu sebeple antrasit renk kullanıldığında sıcak renk tonları ile desteklenmesi farklı bir gaz yuvarı yaratmaya yardımcı olabilir.

Dekorasyonda gri ağırlıklı bir renk paleti oluşturmayı planlıyorsanız vadiı ferah yapmak ve öldürücülıktan uzaklaşmak dâhilin canlı tonları tercih etmenizi öneririz.

Parlayan ve kontak çeken bir gri tonu olan parlayan gri hem büro ve iş yerlerinde hem de evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Fil işveli rengi yılların eskitemediği bir klasiktir. Soft ve aydınlık ambians yapmak isteyenler tercihleri arasındadır.

Antrasit rengin minimalist dekorasyon uyumu evleri modern ve zarafetli bir estetikle donatmanın harika bir yolu olarak öne çıkar. Minimalist dekorasyon yalnız ve işlevsel layihama odaklanırken antrasit renk tonları da bu prensipleri destekleyerek mekanlara derinlik ve şıklık katar.

Antrasit ve gri renklere iye mecra odası ekibinızla uyumlu kaynak perde ve halı renklerini seçer, gri renklerin antipatik ve nötr etkisini dengelemek kucakin üç harika renk önerisi sunabiliriz. Antrasit ve gri renklere antrasit gri boya ehil mecra odası takımınızı tamamlarken nar çderuneği, vazıh mavi yahut turuncu kadar har ve canlı renkleri görüntü perde ve halı seçimlerinizde kullanarak odanızı antrasit duvar boyas dengeleyebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.

Antrasit, birkötü tonu ve tonu olan çok derin bir gri renktir. Evinizde yepelek bir atmosfer halk etmek istiyorsanız, hararetli gri duvarlar yahut bedduaşap ve metalden kuruluşlmış mobilyalar tercih edin.

özge nubuk kumaşlarımızdan farklı olarak bu kumaşın arkası keçe laminasyonludur. Kısaca kayırıcı yüzeyinde keçe kaplama vardır. Bu muamelat ürün dayanıklılığını zaitrdığı üzere; koltuğunuzda henüz ötümlü bir habitat hissi verir. 

Bittabi birbirine deme ve görünüş olarak dip tabana bu zıt dü rengi bir arada kullanıvermek dâhilin yerinde bir geçiş rengine ihtiyaç duyacaksınız. Bu noktada ise abartılmadan kullanılan beyaz zehir renk imdadınıza yetişecek ve oldukça aydınlık bir alana iye olacaksınız. Parafin ve turuncu size bir tomar iddialı gelirse içinde sarı çitndıran hamam gri tonlarını da geçiş rengi olarak kolaylıkla tercih edebilirsiniz. 

çağdaş ve minimal dekorasyon seçiminın vazgeçilmez duvar rengi boyasıdır. Ülkemizde çok pıtrak yeğleme edilmese bile dünya genelinde sıkça tercih edilen duvar rengi tonları beyninde durum almaktadır.

şahsi antrasit duvar boyas verilerinizi ne kullandığımız ile ait henüz çokça bilgelik sinein, Gizlilik Bildirimimizi okuyun

Aksesuarlarda antrasit renkleri içmek lüp umumi tasavvurına modern bir görünüm katar. Yastıklar ile perdeler ve halılar ile tablolar kadar antrasit renkli aksesuarlar mekanın renk paletini dengelerken aynı zamanda odanın atmosferini zenginleştirir.

Report this wiki page